Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet terhesség szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársammal beszéltem ma és mondta h 3hetet késik a menstruációja. Ő 2hónapig szedett fogamzásgátlót de abbahagyta de attól nem eshet ki menstuációs ciklus tudtommal. Barátjával védekezés nélkül szeretkeznek. De mondtam neki,hogy menjen el orvoshoz majd az a biztos. Meg nem is volt felfázva se az elmúlt időbe. Szerintetek ez terhességre utalhat,hogy nem jött meg neki2010. okt. 27. 17:06
1/7 anonim 

válasza:

"Barátjával védekezés nélkül szeretkeznek"
Akkor úgyis úgy kell nekik...
2/7 anonim 

válasza:

Nem védekeznek egyáltalán és 3 hete késik neki?
Igen, ez szerintünk terhességre utal.
4/7 anonim 

válasza:

Lehet terhesség és lehet a tabletta miatt is.Miután nem szedi a fogamzásgátlót felborulhat a ciklusa és előfordulhat,hogy hónapokig nem jön meg vagy össze-vissza jön.Az,hogy nem védekeznek és úgy szexelnek a terhesség esélyét növeli.Csináljon tesztet!
5/7 A kérdező kommentje:
másik ismerősöm 3évig szedte a tabit és abbahagyta, de időre ugyanúgy jött meg neki ahogy kell!
2010. okt. 27. 17:48
6/7 anonim 

válasza:

Jó, az az egyik ismerősöd volt. Sok nőnek meg utána több hónapig nincsen menstruációja.
Vagy terhes, vagy nem. De nem értem miért nem csinál tesztet. Azt meg főleg nem, hogy ha eddig volt esze védekezni, most miért hagyta abba...
Majd megszívja egyszer.
7/7 anonim 

válasza:

Ha védekezés nélkül szexel, nagy esélye van a terhességre
Teszteljen, és kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!