Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen fogamzásgátló módszert használ tabletta helyett? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Óvszert. Márkája válogatja, hogy mennyibe kerül.
2010. okt. 27. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A pesszárium is jó, a nőgyógyász határozza meg a méretét és egy zselé segítségével lehet felhelyezni. Csak felrakni kellemetlen aktus előtt 3-4 órával, viszont nagyon hatékony és ugyanúgy érezheted a partnered. Ára kb egy ezres körül van + zselé. Szerintem megéri.
2010. okt. 27. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:

en pharmatex termekeket hasznalok es pg/53 minimikroszkopot.

bar sokan nem biznak a pharmatexben, meg sokat hallani pharmatex babakrol...nem tudom...en 4 eve hasznalom es soha nem volt belole problemam...en azert valasztottam ezt mert paromnak nincs szuksege igy ovszerre (bar soha nem sirankozott miatta)es nekem sem kell hormonalis bogyokkal tomni magamat amitol nekem szemely szerint annyira fajtak a melleim,nhogy nem tudtam hason fekudni...szoval nekem 2 honap eleg volt a fantasztikus bogyokbol...

2010. okt. 27. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

oh

arak:

minimikroszkop, 2000 forint alatt van, s egy egesz eleten at tudod hasznalni

pharmatex termekek 2000ft korul vannak azt hiszem a tampon van magasabb aron.

2010. okt. 27. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
megszakításos + termékeny napok (ált.6-9 napot nevezzünk ki erre) gumi ami, havi 500-1000 Ft
2010. okt. 27. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Megszakítás..... 0 Ft
2010. okt. 28. 10:41
 7/8 anonim válasza:
Méhspirál 7 év 10.000 Ft kb.99%-os biztonság (mint a legjobb tablettáknál), a maradék 1%-ra a doki garanciát vállal. Nincs feledékenység. Általában már szült nőknek teszik fel, de szülés előtt is felrakják csak utána kell járni.
2010. nov. 3. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem gond, ha becsúszik a baba akkor a megszakítás a legolcsóbb, de tudd, itt a legnagyobb a rizikó, hogy terhes legyél. Szóval nem ajánlanám.

Esetleg ott van még a hüvelygyűrű.

2010. nov. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!