Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni, hogy terhes vagyok?
Leírta. 7 nap után véd, te 13 napja szeded. Nincs mitől aggódnod, elméletben.
Sajnos én is aggódok még fogamzásgátló mellett is, hát ez van.
1. válaszolónak köszönöm az értelmes válaszát
Kedves második hozzászóló, normálisan, értelmes módon tettem fel kérdésem. Inkább az ne szaporodjon aki ilyen kérdéseket olvasgat és ilyen kommenteket fűz hozzá. Nem vagyok hülye, egyszerűen borzalmasan félek ezektől.
Ha ennyire paranoiás vagy, akkor nem tudom, miért nem vártátok meg az egy hónapot, amit a nőgyógyászok is szoktak javasolni a biztonság kedvéért?
Elvileg hatásos, de koránt sem biztos. Pláne, hogy 13+4 = 17. napon dugtatok gumi nélkül, ami pont az esetleges ovuláció környékén van, szóval ha nem volt elég hatékony a gyógyszer, akkor akár terhes is lehetsz.
Remélem nem vagy az, mert neked tényleg nem kellene szaporodnod...
Jaja, ha ennyire parás vagy akkor nem tudtatok még 1 hónapot várni???
Azért javasolnak 1 hónapot, hogy látni lehessen hogyan reagál a szervezted a készítményre, illetve nem egyforma időben van mindenki peteérése - pont ezt is le fogja szabályozni, de egyenlőre vakrepülésben mentél. A teherbe esés kockázata kicsi, de nem is zárható ki teljesen esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!