Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlot szedek. Minek a jele lehet (rozsaszin folyas)?
Február 19.-én jött meg a bajom.
Ma este (marcius 8) rozsaszin folyasom volt aktus után. Valamint tegnapelőtt homályos látás, fej fajas tünetem volt. Már voltam dokihoz. Nem szeretnénk még babát, remelhetoleg a tünetek más miatt voltak. A terhességi teszt negatív lett. De izgulok hogy a rozsaszin folyas mitől lehetett, sok mindent olvastam hogy 1-2 hétben terhesen lehet vérzés is..
Minden választ megköszönök!
Nem terhesség szerintem se. Mióta szeded a gyógyszert?
Amúgy vadabb szex után is lehet, vagy méhszájsebtől.
Váltani gyógyszert akkor szoktak, ha ez az állapot rendszeresen fennáll.
2 éve szedem ezt a fogamzasgatlot.
Lehet most jönni elő az hogy gyogyszert kell váltani azért vannak egyéb tüneteim? A rozsaszin folyas meg sérülés oka?
Nem emlékszem pontosan hogy ezelőtt mikor fordult elő rozsaszin folyas aktus után, de ez a beagyazodas miatt is lehetett?
Már annyi mindent olvastam..
Csak azért ijedtem meg mert előtte pár nappal rosszul lettem.
2 éve szedem eddig nem volt semmi problema, csak tegnap este az a “rozsaszin folyas” volt aktus után. Utána olvastam es írtak hogy a beagyazodas stb stb..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!