Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durván visszajött a libidóm, mióta abbahagytam a
fogamzásgátlót, de mivel védekezzünk ezután?
Figyelt kérdés
11 évig használtam nagyjából, 19-30 éves koromig. Ez fiatalon olyan volt, mint a mennyország: lehetett nyugodtan szexelni a teherbe esés nélkül, elmehetett bennem bármikor (nem szeretnénk egyáltalán gyereket, hozzáteszem, azóta ugyanaz a párom) De aztán a végére gyakorlatilag nem is lett volna szükséges a fogamzásgátlás, más téren is "megvédett" mindentől, hiszen még ha az agyam "akarta" is az együttlétet, valahogy nem akart engedelmeskedni neki soha a testem. December óta nem használom, a ciklusom egyébként tökéletes, 28-29 napra megjött eddig, és nagyon érdekes változásokat figyeltem meg. Évek óta először én kezdeményeztem (volna, csak kivertem neki végül, szerintem nagyon meglepődött rajta és gyorsan el is ment) és gyakorlatilag bármikor kész lennék szexelni már. :D Ilyet már nagyon rég éreztem, már bánom is, hogy ennyire elrontottam a "jó éveimet" a fogamzásgátlóval, de így meg jön a kérdés, hogy mivel lehetne ugyanolyan biztonsággal, felszabadultan szexelni mint anno a hüvelygyűrűvel? A gumi így kilőve nekem... Vannak ötleteitek? Hormonosat nem szeretnék már többé... Gondolom érthető okokból
Tehát még mindig ott tartotok, hogy a szex csak a férfi élvezetéről szól, tegye máshova... 😑
A kérdező esete is amúgy afelé hajlik, mert beáldozott 11 évet, csak a pasi(k)nak ne kelljen gumit húzni....
2024. márc. 2. 18:04
12/23 A kérdező kommentje:
A spirál még nem hangzik rosszul, utánanézek, köszi.
Az nem semmi, tényleg nem szabad ezzel rizikózni. Mondjuk engem nem zaklatna fel túlzottan, ha kiderülne, hogy valamelyikünk terméketlen.
2024. márc. 2. 18:05
13/23 anonim válasza:
"7 vagyok
Mindig mindenről fogsz hallani rosszat. Ezáltal a legbiztonságosabb ha nem szexeltek, ha érted a szarkazmust. A pharmatex spermicid alapú!
Hogy ez mit is jelent, hát egész pontosan, "mielőtt beágyazódhatnának, megöli a kis g.c.ket a spermicid. Ergo nem lesz mi megfoganjon.
2024. márc. 2. 18:09
14/23 A kérdező kommentje:
Nekem is kényelmesebb volt gumi nélkül, nem csak miatta volt így, de tény, hogy ez azért elég nagy önfeláldozásnak számít így érezve, hogy milyen nélküle.
2024. márc. 2. 18:10
15/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit jelent a spermicid. :) Mellette beléd is mert élvezni?
2024. márc. 2. 18:11
16/23 anonim válasza:
Férfi vagyok, úgy hogy szerencsére csak én élvezhettem, élvezhetek a páromba. A tapasztalat innen ered.
2024. márc. 2. 18:21
17/23 A kérdező kommentje:
Oh, nem tudom, miért gondoltalak nőnek, bocsi. :) Tehát akkor megteszed mellette és évek óta működik?
2024. márc. 2. 18:24
18/23 anonim válasza:
Nem csak vele de az ő tudtával is folytak tesztek, de ő is tesztelte mással, ha érted.
Tudod mint a reklámban, a javallat az évek óta fennálló tapasztalatokra alapozva, vagy valami hasonló.
2024. márc. 2. 18:45
19/23 anonim válasza:
Én abbahagytam a fogamzásgátlót és hormonmentes spiralra váltottam.
Szerintem megérte.
2024. márc. 2. 21:25
20/23 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi rossz hatása? Mióta használod? Milyen fajtát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!