Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a fogamzásgátló tablettáról? Milyen mellékhatást tapasztalatok? Hízás? Mennyi idő alatt hány kg?
Én kb egy éve kezdtem el újra szedni,akkor voltam 62 kg és ma már fél kg híján 70 kg, ami +8 kg ugrott fel egy év alatt. Én úgy hiszem ezt a tabletta okozza, mert ugyan úgy eszek és mozgok mint a tabi előtt.
Van esetleg olyan tabi amitől nem lehet hízni?
Nem vagyok kibékülve a 70 kilómmal, elfogy a jelenlegi havi tabletta és abba hagyom. Mi mit tennének?
Még szerencsés is vagy hogy "csak 8kg ugrott fel rád. plusz húsz helyett!
Teljesen, egy életre haza vágja a hormonális működését a szervezetnek.
"4
Nem vagy képben! A hormon rendszer, szoros összefüggésben van az emésztéssel, anyagcsere folyamatokkal. Ami annyit jelent, hogy az emésztőrendszer, nem képes lebontani a felesleges zsiradékot a szervezetben, úgy ahogy az a hormon háztartás felborulása elött történt. Amikor nem lebontható mellékanyagok halmozódnak fel, és raktározódnak a szervezetben, azt nevezzük hízásnak, amihez nem kell többet enni, hogy megvalósúljon.
Nyilván előtte is el volt tunyulva. +fiatal nő, akinek most lassul az anyagcseréje.
Nem nagy kunszt! Tipikus nő, lóf...t nem tesz az alakjáért csak várja a sültgalambot...
Te milyen nemű vagy?
Mennyi fogamzásgátlót szedsz?
És milyen hatások érik a hormonrendszered?
Hát neked, #7?
(64 kg vagyok, 35 éves, nagyátlag 12 éve, +/-2 kg, kivéve az anorexiás időszakomat és a terhességeimet. De nincs az az Isten, hogy ilyen szarokkal tömjem magam, senki kedvéért. Egyszer szedtem, egy életre elég volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!