Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok a Lindynette 20 nevű tabival kapcsolatban?
Szerintem mindenkinél máshogy hat.Nálam az összes mellékhatás kijött pl: szívfájdalom,esti hányingerek.
Felhívtam az orvosomat,hogy mit tehetek és ő azt mondta ha ezt nem bírom akkor mást se fogok.Így nem is szedek semmit.
szija !
Hát én 4 szemet vettem be belőle és a börömön 4-5 cm es piros égő viszkető elváltozások jelentek meg nem tudom miért mindegy nekem NEM vált be sajna am nagyon sok mellékhatása van!
neked sok szerencsét kívánok nehogy ugy járj mint én :)
szija
Én most tartok a 2. levél végénél és már 2 hete folyamatosan feszült és sík ideg vagyok. Már ha hozzámszólnak az idegesít. Utána elpityeredek és sírnom kell, majd hirtelen jó kedvem lesz, de elég egy kicsi negaítv gondolat vagy kritika kezdődik előről az egész.
Szörnyű érzés, mindenki észrevette a hangulatingadozásaimat. Egy kicsit híztam is, de még nem vészes. Az első hónapot végigvéreztem totálisan.
Még van egy levél azt beszedem, de ha ez továbbra is így marad, akkor váltok, mert kezdek megbolondulni úgy érzem :S:S am pozitív h nőttek a melleim (nem is kicsit) :P
remélem nektek nem lesznek ilyen gondjaitok
nekem semmi panaszom rá most vagyok az első levél utolsó szeménél. és a libidóm is vagy 50%-kal NŐTT! pedig előtte se volt alacsony:)
Lexy/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!