Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző levél fogamzásgátlóból kihagytam 2 szemet a vége felé, az a következő levél elejénél a védettségbe bezavarhat?
Sajnos hánytam nem sokkal utána, hogy bevettem
Nem kevertem, nem éltem nemi életet, így annyira nem foglalkoztam azzal, hogy kimaradt, azóta megvolt a 7 napos szünet, ugyanúgy jött meg, mint maskor. A kérdésem, hogy elkezdtem a következő levelet a 7 napos szünet után, és hogy az előző levélből kimaradt 2 szem, befolyásolhatja-e most a védettséget, ha a 3. Szemnél tartok a következő levélből?
3# Szerintem most itt nem az a kérdés, hogy a kérdező a két kihagyott szemmel szeretne valamit is kezdeni, hanem hogy így véd-e a tabletta.
Amúgy én végig szednék egy levelet, biztos ami biztos. Addig kiegészítő védekezés.
Lehet hogy amúgy egy hét is elég lenne, de én nem kockáztatnék.
Tudsz kérdezni online nőgyógyásztól egyébként, "nőgyógyász válaszol protexin". Ha gondolod. :)
4#
Igen, ez volt a kérdésem lényege
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!