Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teszteljek? Tapasztalatok megvonásos vérzés kimaradásnál?
Sziasztok!
Fogamzásgátlót szedek. Most vagyok a 7 napos szünetben. Még nem jött meg. Az előző vérzésem rendben volt 3 hete, a gyógyszert rendben szedtem az elmúlt 3 hétben. Nem volt hányás, hasmenés, más gyógyszert nem szedtem. Nem csúsztam a fogamzásgátló bevételével sem, mindig kb. este 7 órakor vettem be.
Teszteljek szerintetek vagy feleslegesen aggódom? Egy éve szedek egyébként fogamzásgátlót, eddig csak 1x volt olyan hogy teljesen kimaradt a megvonásos vérzés, azóta viszont mindig volt. Hol több hol kevesebb, de volt.
Kicsit elkezdtem aggódni, hogy baj lehet.
Vettem ma tesztet, holnap reggel megcsinálom kora reggeli vizelettel, illetve most napközben csináltam egyet az negatív lett.
Nem kéne gondnak lennie, rendesen szedem a fogamzásgátlót, nem csúszok meg vele meg semmi más tényező nem befolyásolta, ahogy írtam. Ezért sem értem
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Nem hinném hogy gond lenne és még meg is jöhet akár.
De tesztelj, hogy megnyugtasd magad!
Köszönöm szépen az válaszod!:)
Holnap reggel kora reggeli vizeletmintaval fogok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!