Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dec.31. -én délután 4kor jött meg a menstruációm, és másnap, január 1. -jén, este 8 körül vettem be az első szem fogamzásgátlómat. Ez ugye még biztonságos? Most kezdtem el először szedni.
Az első kettőnek: mielőtt osztjátok azt észt, talán megnézhetnétek, hogy a Lindynette20-nak a tájékoztatója nem ír semmit, hogy mikortól hat!
Az orvost kérdezd meg, aki felírta! Jönnek majd itt olyan válaszok, hogy az első szemtől, 1 hét után, 2 hét után, de ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor várd ki az egy hónapot!
Köszönöm a segítséget a harmadik válasz írójának. :)
Az előző kettőnek pedig csak annyi, hogy köszönöm szépen olvasni tudok, és ha ez rajt lenne a használati utasításon valószínűleg nem kérdezném...
Igen, az első levél, múlt hónapban írattam fel a tablettát, és 4 napja szedem még csak.
A használatával megvagyok, azt értem. A dilemmám inkább az, hogy dec. 31.-én délután jött meg, de akkor sajnos nem voltam már otthon, így aznap nem tudtam bevenni, viszont másnap, 1-jén este 8kor bevettem, vagyis a menstruációm első "teljes" napján. Ez a későbbiekben problémát okozhat védelem szempontjából?
az utolsó elöttinek!! milyen gond lenne belöle??? a mestruáció elsö 3-4 napjában kell bevenni a tablettát! nem kell pontosan az elsö napon!!
az elözö válaszoló vagyok...
A Lindynette 20-nak csak ennyi van a tájékoztatójában:
"Első alkalommal történő szedés
Várjon a menstruációs ciklus kezdetéig, addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata (kondom, pesszárium, spermicid)! Az első drazsét a menstruációs vérzés első napján kell bevenni."
Az nincs benne, hogy a 3-4 napon is elkezdheti, és az sincs, hogy mikortól hat! Tehát a legbiztonságosabb, ha beszedi az 1 levéllel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!