Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció eltolása. Jól csináltam?
Rezia fogamzásgátlót szedek már több éve, még sosem próbálkoztam azzal, hogy eltoljam a menstruációmat, viszont most nagyon nem kellene megjönnie..
A lényeg, hogy pénteken kellene a zöld tabletták szerint megjönnie, én viszont új levelet nyitottam (nem tartok szünetet) és elkezdtem szedni. Valakinek ezzel a gyógyszerrel van tapasztalata?
18:31:
Végig szedem. :) Igaz, nem szokásom és nem is szeretek a megszokott rendszerbe belenyúlni úgymond, többször nem is fogok. Remélhetőleg "megúszom". Nem igazán találtam topic-ot ezzel a tablettával kapcsolatosan, nyilván mindenki máshogy reagál még az ilyen kis "trükkökre".
Egyszer kellett így trükköznöm (elfelejtettem bevenni egyet a 3. sorból, a betegtájékoztató írta, hogy ilyenkor az egyik opció hogy nem tartok szünetet)
Nálam nem volt semmi probléma. Nem pecsételt, és a következő hónapokban nem volt semmi gond.
Ez persze csak az én tapasztalatom, mindenki teste másképp reagál, de nekem nem volt belőle gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!