Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mindez a fogamzásgátlótól? Részletek lent!
Sziasztok! 20/L vagyok
Már idestova 3 éve szedek fogamzásgátlót...Mercilonnal kezdtem...ezt szedtem egészen 2 évig,aztán már éreztem,hogy nem jó..nem jó közérzet stb...
Aztán váltottam Volinára..egy darabig teljesen jónak tűnt,semmi bajom sem volt tőle...
De mostanság...teljesen belustultam...sokszor nem jó a közérzetem,nyűgös vagyok,dekoncentrált,egyszerűen nem tudok dolgokra odafigyelni...könnyen kimenne dolgok a fejemből.Nagyon hamar és totálisan kifáradok dolgoktól,teljesen szétesek/tem az elmúlt napokban..és sajnos most a szexet sem kívánom...egyszerűen nem...semmilyen formában...
Már táncolni sem nagyon járok,egyszerűen nincs kedvem bemenni sehova...versenyekre sincs kedvem járni...itthon is mindig azonnal kimostam,mosogattam stb,de mostanság az is elmarad vagy halogatom,hogy majd...
A fő probléma a suli...megcsinálok mindent tanulok...de egyszerűen az órákra sem tudok koncentrálni,a jegyeimen is meglátszik,pedig többet tudok...álmos vagyok,fáradt...sűrűn van izomlázam...ezt sem tudom,hogy mitől...
Előre is köszönöm a normális válaszokat!

Lehet attól is, de lehet mástól is, vitaminok/ásványi anyagok (vas, magnézium, b6, e ami mintha rémlene hogy hasonló dolgokkal összefügghet de biztos van más is)...
nem szereted igazán amit tanulsz...
próbáld ki, hagyd abba, ha elmúlik, akkor ne térj rá vissza.

A libidócsökkenés szinte biztosan attól van. A fáradtság tényleg lehet vitamin/vashiány is.
Hagyd abba a tabit, meglátod jobb lesz-e. Ha nem műlik, akkor orvos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!