Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Alvás közben hatnak a gyógysze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alvás közben hatnak a gyógyszerek?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hülye kérdés , hiszen a fájdalom, lazcsillapitok is hatnak. Na de ezen gondolkodok napok óta, annyi tényező befolyásolja pl a fogamzásgátló hatását… az is ugyanúgy ha alszol, mintha ébren vagy? Végülis alvás közben a belmukodes leáll, az pedig elvileg a vékonybelben szivodik fel. Szinte biztos vagyok benne, hogyha elszenderulsz miután beveszed is hat, de megerősítésre van benne szükségem , hogy akkor is ugyanúgy hatnak e a gyógyszerek, ha alszunk

2023. dec. 19. 06:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogok bunkózni... igen, hat, és nem, nem áll le pl. a bélműködés alvás közben. A felszívódás meg főleg nem.
2023. dec. 19. 06:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen hatnak. Ha nem hatna akkor elég sok gyerek lenne fogamzásgátló mellett, csak néha logikusan kellene gondolkozni. #1es megtettem helyetted 😄
2023. dec. 19. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván még fiatal vagy, és mostanában kezdted el szedni. Semmi baj, senki nem születik úgy, hogy mindent tud. Amikor vált az ember fogamzásgátlót, az csomó kérdést magával hoz, normális, hogy elbizonytalanodsz. Még mindig jobb ez, mintha nem is érdekelne, hogy védekezz.

Megnyugodhatsz, este is teljesen ugyan az a hatása. Nem untatlak az anatómiai és élettani részletekkel, maradjunk annyiban, hogy a felszívódás teljesen zavartalanul működik éjjel is. Illetve a bélmozgásos rész sem teljesen pontos, valamint a fogamzásgátló sem kifejezetten a bélben szívódik fel. Szóval a lényeg, hogy este is ugyan úgy beszedheted.

Viszont ha már szeded, nem lenne baj, ha kicsit jobban értenéd a működését. Például mik azok a dolgok, amik valóban csökkentik a hatékonyságot. Linkelek egy tök jó cikket, amit tudok ajánlani:

[link]

Olvasgass ezen az oldalon, sok hasznos infó van érthetően összefoglalva.

2023. dec. 19. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem hatna az fel lenne tüntetve a használati utasításon. 🙂

De fura hogy ez eszedbe jutott, nekem speciál sosem jutott volna. 😂

2023. dec. 19. 11:47
 5/5 Senior Séf ***** válasza:

"Végülis alvás közben a belmukodes leáll,"

Na, az bebaszna.

2023. dec. 20. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!