Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van ha lejárt a Pathentex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha lejárt a Pathentex hüvelykúp szavatossági ideje?

Figyelt kérdés
Kisbabánk született. Durva szülésem volt, ezért csak mostanában kezdtük el újra a házaséletünket. Viszont csak utólag vettük észre, hogy lejárt a szavidelye a kúpnak. Hát eléggé parázok.
2009. jan. 3. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint bármilyen más terméknél.
2009. jan. 3. 10:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Na ezzel nem jutottam előbbre, ugyanis még sosem jártam így. Vagyis nem tudom, hogy most akkor hatásos volt e a szer vagy nem? Úgy tudom, hogy a tabletták a lejárati idő után még fél évig használhatóak, de ez a hüvelykúpra is érvényes? Csak olyanok válaszoljanak akik értelmes választ is tudnak írni.
2009. jan. 3. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha lejárt a szavatossági ideje, szerintem nem volt hatásos:S

Nem tudom, hogy ilyenkor vehetsz e be eséményutánit, hogy szoptatsz is (gondolom). Menj el nőgyógyászhoz, ő hátha többet tud mondani...

2009. jan. 3. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
ha lejart a syavatossagi ideje, akkor egyertelmuen nem ved, ezert van alejarati ido feltuntetve. Amugy meg normal allapotban sem a legboztonsagosabb vedekezesi mod, csak akkor ajanljak az orvosok is, ha valamivel egyutt, pl megszakitassal csinaljatok. De ha nagyon nem szeretnel egy ujabb babat a kozeljovoben, akkor azt ajanlom, konzultalj az orvosoddal, hogy egfelelo vedekezesi modot talaljatok, vannak szoptatas alatt szedheto tablettak. AMugy attol is fugg, mikor voltatok egyutt, mikor van peteeresed vagy egyaltalan mikor szultel es beallt e mar ujra a menstruaciod???Szoval ezek alapjan tudnank megmondani, esetleg teherbe estel e.
2009. jan. 3. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amúgy az ovulálási periódusomnak már vége van, úgyhogy elvileg nincs peteérésem.
2009. jan. 3. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!