Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mellette kiegészítő védekezés?
Figyelt kérdés
3 hónapja van hormonmentes spiralom. Kutakodtam,olvasgattak utánna elég magas a terhesség mellette. Vagyis hogy nem megbízható. Szerintetek érdemes megszakításos módszert is alkalmazni? Vagy inkább vezessen le és próbálják ki valamilyen más fogamzásgátló módszert? Vagy elég megbízható a spirál? Valakinek véleménye,tapasztalata?2023. nov. 16. 15:31
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,most látom hogy a telefonom billentyűzete nem azt írta amit szerettem volna 🤦
2023. nov. 16. 15:33
2/7 anonim válasza:
Nincsen spirálom, mert több hátrányát láttam mint hasznát ismerősöknél, így maradtam inkább a gyógyszernél.
De mielőtt felrakattad az orvossal nem beszéltél? Vagy előtte utánanézni?
Ha nem bízol benne, és mellette akarsz másik fogamzásgátlási módszert is használni, akkor pedig szerintem feleslegesen van fent.
3/7 anonim válasza:
Inkább a gyógyszer szerintem is.
5/7 anonim válasza:
A második hormonmentes spirálom van fent. Az első 8 évig volt bent. Semmi mellékhatás, semmi komplikáció, a legjobb dolog a világon. Fizikai képtelenség teherbe esni mellette, mivel többszörös hatásfokkal dolgozik: nekem arany-réz.bevonatú volt és van, a réz lassítja a spermiumokat, így azok nem jutnak el a petesejthez. Ha esetleg mégis átjutna ezen a gáton néhány spermium, akkor meg a fizikai jelenlétével akadályozza meg a beágyazódást a spirál. Plusz előnye, hogy nem terhelem a szervezetem felesleges hormonnal, nem befolyásolja a hatását az antibiotikum, a hányás, a hasmenés, nem kell a naptárt figyelgetni hogy vajon termékeny időszakom van e vagy sem, és egyszer van vele macera, amikor felteszi a doki, aztán 5+ évig észrevétlenül csak van és teszi a hatását.
7/7 anonim válasza:
Az első Goldlily mini volt, a második, mostani pedig ennek az utódja: Gold T normál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!