Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes mellette kiegészítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes mellette kiegészítő védekezés?

Figyelt kérdés
3 hónapja van hormonmentes spiralom. Kutakodtam,olvasgattak utánna elég magas a terhesség mellette. Vagyis hogy nem megbízható. Szerintetek érdemes megszakításos módszert is alkalmazni? Vagy inkább vezessen le és próbálják ki valamilyen más fogamzásgátló módszert? Vagy elég megbízható a spirál? Valakinek véleménye,tapasztalata?
2023. nov. 16. 15:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,most látom hogy a telefonom billentyűzete nem azt írta amit szerettem volna 🤦
2023. nov. 16. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen spirálom, mert több hátrányát láttam mint hasznát ismerősöknél, így maradtam inkább a gyógyszernél.

De mielőtt felrakattad az orvossal nem beszéltél? Vagy előtte utánanézni?

Ha nem bízol benne, és mellette akarsz másik fogamzásgátlási módszert is használni, akkor pedig szerintem feleslegesen van fent.

2023. nov. 16. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a gyógyszer szerintem is.
2023. nov. 16. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyogyszer
2023. nov. 16. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A második hormonmentes spirálom van fent. Az első 8 évig volt bent. Semmi mellékhatás, semmi komplikáció, a legjobb dolog a világon. Fizikai képtelenség teherbe esni mellette, mivel többszörös hatásfokkal dolgozik: nekem arany-réz.bevonatú volt és van, a réz lassítja a spermiumokat, így azok nem jutnak el a petesejthez. Ha esetleg mégis átjutna ezen a gáton néhány spermium, akkor meg a fizikai jelenlétével akadályozza meg a beágyazódást a spirál. Plusz előnye, hogy nem terhelem a szervezetem felesleges hormonnal, nem befolyásolja a hatását az antibiotikum, a hányás, a hasmenés, nem kell a naptárt figyelgetni hogy vajon termékeny időszakom van e vagy sem, és egyszer van vele macera, amikor felteszi a doki, aztán 5+ évig észrevétlenül csak van és teszi a hatását.
2023. nov. 16. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 a márkáját le tudod írni?
2023. nov. 17. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első Goldlily mini volt, a második, mostani pedig ennek az utódja: Gold T normál.
2023. nov. 18. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!