Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a fogamzásgátlásnak igazából? Mert én mindenhol olvasom és lehet most is tapasztalom, hogy sehol sincs 100%esély. Akkor már inkább ne dugjon senki se aki nem akar gyereket, mi biztos hogy nem csúszik be
Vegyük sorra:
1.Mi értelme a fogamzásgátlásnak igazából?
-Nem akarok gyereket, az.
2. Mert én mindenhol olvasom és lehet most is tapasztalom, hogy sehol sincs 100%esély.
-Nincs, csak mondjuk 99% vagy felette, ami már elég jó.
3. Akkor már inkább ne dugjon senki se aki nem akar gyereket, mi biztos hogy nem csúszik be.
-Köszi, én inkább felelősségteljesen védekezek, és vállalom azt az egészen minimális esélyt. Szerintem ne te akarj a hüvelyemben turkálni, attól, hogy nem akarok gyereket, szexelni imádok.
4. Ha gyógyszert szedsz szétcseszi a hormonokat, elveszi a kedved és sok a mellékhatás.
-Nem feltétlenül. Már annyiszor leírtam itt is, de a mai fogamzásgatlók már nem mérgek, szerencsére nagyon biztonságosak. Nem való mindenkinek, nameg rendes kivizsgálás után szabadna csak felírni. Én tini korom óta szedem, semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Párom és az exem is szinte mindig bennem ment el. Hatalmas szabadság ez párkapcsolatban. Fegyelmezetten szedem, és mindig van itthon terhességi teszt. Sok sztori van, ahol tabi mellett becsúszott, de ezek sokszor nem helyesen voltak szedve. Ha mégis besikerülne, van arra is megoldás. Ráadásul én a tűrhetetlen menstuációs görcseim miatt is szedem.
5. Az óvszer szintén kiszakad és mivan ha nemtudod meg (mikor még időbe bevehettél volna egy eseményutánit, ami szintén elég szar) a többi opcióról meg ne is beszéljünk.
-Mi az, hogy nem tudom meg? Nekem életem második szexénél leszakadt a gumi eleje. Azonnal szólt az akkori párom, és mentünk is az esemény utániért. Nem a legjobb, de működik, nyilván egy lórúgásnyi hormon, de egyszer akkor belefért. Azután mindig megnéztük ép-e a gumi, nem sokkal rá kezdtem fogamzásgátlót szedni. Én benéztem, másnak meg évtizedekig egyszer nem szakad ki. Miért is ne beszéljünk a többi opcióról? Az abortuszról? De, beszéljünk csak róla. Mindenkinek joga van meghozni ezt a nehéz döntést. Ne legyen tabu.
6. A megszakítás szintén nevetséges
-Egyet értek.
7. a spirál meg belegondolva is aucs
-Ebben is egyet értek, a hideg ráz tőle. De másnak attól még működhet.
Összegezve: lehet élni félelemben, vagy cölibátusban, jogodban áll. Látszik a soraidból a tájékozatlanság. Amig itt tartasz, tényleg jobb ha nem szexelsz. Én viszont felelősségteljesen és felkészülten állok a témához, ezáltal a szexuális életem köszöni szépen, nagyon jól van. 2023 van, és emberek még így gondolkoznak…
Ha ennyire félsz a teherbe esés lehetősegétől ne szexelj!
Nem kötelező.
De nem ilyen vészes a helyzet. 15éve aktív szexuális eletem van és egyszer se estem teherbe. 10 év gyógyszer 5 év óvszer. En az ovszert ajánlom
3.csak hogy tisztazzuk no vagyok es volt par olyan alkalom hogy tenyleg semmi vedekezes nem volt es megsem csuszott be, de nagyon sok fertozest elkaptam.
Most jelenleg hasznalok ovszert , szerencsere nincsen fertozes de ugyanugy felek hogy tortenhet valami mert mindenhol hallom hogy kiszakad es nem derult ki (csak mar a tesztnel) es sokszor el is huzodott a menzeszem. Tobbszor hasznaltam mar az esemenyutanit is, nagyon fajt es sokaig vereztem is miatta. A gyogyszertol szinten felek plusz ki is akasztott hogy nem kepesek nekem felirni pedig szedhetnek. Mert amikor el mentem orvoshoz csak bunkoztak velem vegig.
Es ezert nemis tudom elhinni hogy van aki semmitol se esik teherbe, aztan van az aki mindent megtesz es megis becsuszik. Nem akarok se abortuszt se mast, utana olvastam sokszor milyen
Így van ahogy írod.
Aki tutira nem akar gyereket, az ne szexeljen. Ennyi.
Ha mégis nemi életet akarsz élni, akkor vállalni kell a kockázatot. Védekezési módszertől függ, hogy az a kockázat mennyi.
Nekem évtizedekig bejött a megszakításos módszer, mígnem egyszer mégis terhes lettem tőle. Szóval ennyit erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!