Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta mellett teherbe esni?
Mistral fogamzásgátlót szedek. Most vagyok a második hónapban, hogy szedek fogamzásgátlót. A fogamzásgátló tablettát a vérzésem 5. Napján kell bevennem. Az előző hónapban a gyógyszer mentes napok harmadikán jött meg a menstruációm. Sokkal kevesebb volt, 4 napig tartott, eléggé barnás is volt. Az első hónapban kizárólag óvszerrel védekeztünk, viszont a második levél 4. Tablettája óta védekezés nélkül szeretkezünk a párommal. Ma van a gyógyszermentes nap ismételten harmadik napja, tehát ma kéne megjönnie...de még semmi... mindig időben beveszem, nem hagyok ki egyet sem.
A tabletta alatt használtam 1x egy 10 napos hüvelykúpot, de azt mondta a nőgyógyász, és a patikában is az eladó, hogy nem veszélyezteti a fogamzásgátló hatását. Csináltam ma reggel tesztet is, negatív. Idén érettségizem. Eléggé stresszes vagyok. Mitől késhet a menstruációm? Mit tegyek?
Simán összezavarhatja a ciklust a tabletta.
De 100 % védelem sincs.
Várj, és próbálj megnyugodni. A stressz is késleltetheti.
Legalabb 3 hónap kell mire beall
Azt hogy elso levelnel a 3. napon jott meg az nem jelenti azt hogy a 2. levelnel is akkor fog
Ezen ne aggodj
3 hónap alatt áll be a rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!