Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy fogamzásgátlót írjanak fel szükséges hüvelyi vizsgálat?
Nem
Pl szűz lányt sose vizsgálnak hüvelyen keresztül
A fogamzásgátlót bőrhibára és rendszertelen vérzésre is sajnos felírják
Normális esetben elküld hormon vizsgálatra vérvételre
Hogy megállapítása mi lenne a legjobb neked
Hasraütésre nem írnak fel semmit.
N29
1
De igen, vizsgálnak szükség esetén.
Kérdező:
Rákszűrést valószínűleg akar majd csináni, és igen, manuális vizsgálatot is. Ha magánba mész, esetleg jelezd, hogy nem szeretnéd. Ha erősködik, eljössz.
2es hát nem nem tudom amíg én szűz voltam nem vizsgált meg orvos se műszerrel se ujjal se
Rák szűrést meg csak már némi életet élt nőnél csinálnak .
#4 vannak esetek amikor de bizony megvizsgál. Nekem életem első ultrahangja 12 évesen volt, egy ciszta miatt, szűz voltam. Az orvos bizony megvizsgált hüvelyi ultrahanggal és manuális vizsgálatot is csinált, és rákszűrést is. Nyílván ez egy másik eset, csak azért mondom hogy van ilyen is.
Kérdező, ha fogamzásgátlót akár feliratni, gondolom él rendszeres nemi életet. Ebben az esetben igen, megvizsgál. De ezzel mi a baj?
5
Nem mindenki akarja a vizsgálatot, ennyi.
(Azért 12 évesen elég durva lehetett...pláne, mert a cisztát a hasi uh is mutatja, manuális vizsgálat pedig nem is szükséges hozzá)
7
Értelek, de sokan - köztük én is - nehezen viselik az ilyesmit. Hidd el, nagyon hosszú távon is meg lehet úszni az orvoslátogatást. Csak egy kis szerencse és odafigyelés kérdése.
5.-6.
Én 11 éves koromtól járok nőgyógyászhoz
A ciszta 16 éves koromban derült ki
Szűz voltam még akkor is .
És nem vizsgálták hüvelyen keresztűl
Szóval nekem ez sántit hogy egy 12 éves szűz kislányt megvizsgált hüvelyi uh-val meg manuálisan is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!