Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj ebből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj ebből?

Figyelt kérdés
A napokban együtt voltunk a baràtnőmmel sexuálisan…tudni kell h nagyon sokáig bírom az ágyban van úgy h el sem tudok menni…na..ilyen volt a mostani is…nem tudtam elmenni…élveztem nagyon rengeteg előváladék termelődött már az óvszet alig maradt rajam…levettem és mondtam a barátnőmnek h fejezzük be…már vagy szeretkeztünk 1 óràja,másfél…erre mondta h probàljuk meg óvszer nélkül…sikerült rávennie de csak betettem és kivettem…tudom felelőtlenség…elővàladék màr nem is volt a péniszemen…alig tudtam betenni annyira szàraz voltam…ebből lehet valami baj…lehet terhes ettől?
2023. okt. 25. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztos, hogy nagyon fiatal lehetsz. Ha nem akarsz véletlenül sem babát, akkor normálisan védekezzetek, ne dugdosd be neki óvszer nélkül. A szex egy felelősség, magadnak és a partnerednek is tartozol azzal, hogy egyrészt edulálod magad a témában, másrészt rendeltetés szerűen használod azt a gumit. Kockázatok mindig vannak, csak nem mindegy, hogy mekkora az esély a terhességre. Esetedben fennál a lehetőség? Igen. Nagy az esélye? Nem, inkább nagyon alacsony, de nem teljesen kizárható. A felelőtlenség és a pánik nem jó kombináció. Minél okosabb leszel a témában, annál magabiztosabb leszel. Itt olvasgass, sok a hasznos infó: [link]
2023. okt. 25. 14:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom felelőtlen voltam…20 éves vagyok…többet nem csinàlok ilyet…
2023. okt. 25. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ennyitől gond lenne, de máskor inkább ne kockáztassatok! Aki pedig az elején okoskodott, jobb ha tudja hogy számít az hogy nem előtte verte ki mondjuk egy órával. Mert akkor valóban maradhatott volna benne "életképes sperma".
2023. okt. 25. 15:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat egy hét múlva kiderül mert akkor lesz mensije…
2023. okt. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!