Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett lehetek terhes?
Rendszertelenül szedtem a múlthónapban és most hónapban is kimaradt egy szem sajnos. Tudom, hogy nem jó, veszélyes stb. Egy stresszes nagyon negatív időszakon mentem keresztül így hajlamos voltam elfeljeteni.
Mivel gyógyszert szedek, nem használunk gumit párommal, belém élvez. A rendszertelen szedés eredménye lehet egy nem várt terhesség?
Ebben a hónapban nem jött meg, pedig megszokott jönni a gyógyszer szünete alatt. Vagy ez így normális?
Csinálnom kellene egy tesztet? Vagy felesleges? Védett vagyok?
Ha hagytál ki szemet, simán teherbe eshettél, mert így kb olyan mintha nem is védekeztetek volna egyáltalán.
Ha elfelejted, állítsd be a telefonodat. Eleinte én is így csináltam, utána ez beállt, és sose felejtettem el bevenni. Bár mondjuk én nagyon nem is szeretnék gyereket. 🙄
Tesztelj minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!