Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes ha minden egyutt let utan leelenorizzuk az oveszerr nem e csepeg es sose ment el a baratom belem?
Figyelt kérdés
Kesik a mensim es felek2023. okt. 17. 07:33
1/14 A kérdező kommentje:
Együttlet * ovszert*
2023. okt. 17. 07:33
2/14 Rocco20 válasza:
Az nem csepeg. Szemmel nem észre vehető lyukon képes árjutni.
Nyugi lehetsz terhes.
Gratulálok! Fiú vagy lányt szeretnél?
Korod?
3/14 A kérdező kommentje:
18 vagyok de mondom hogy nem ment el belem egyszer sem mindig kihuztuk es egy ido utan ha ala raksz egy papirt azert csak lesz rajta valami tehat eszreveszed hogy lyukas e vagy sem
2023. okt. 17. 07:53
4/14 A kérdező kommentje:
Es nem nyugtat meg koszi
2023. okt. 17. 07:54
5/14 Rocco20 válasza:
Az előváladékben is lehet spermium.
Nem látható lyukon is átfér ha át akar.
KB. 5ml-ben van olyan 200millió db. Akkor mekkora lehet?
Hossza olyan olyan 0.042mm.
Elég egy darab is.
Lehet terhes a ki szexel.
Nincs 100% fogamzásgátlás. Az a pici esély mindig ott van.
6/14 A kérdező kommentje:
Terhessegi tesztem negativ remelem minden rendben lesz
2023. okt. 17. 08:03
7/14 Rocco20 válasza:
Még azért próbálj rá olyan 4-5naponta.
8/14 A kérdező kommentje:
A héten megyek orvoshoz
2023. okt. 17. 08:07
9/14 anonim válasza:
Ha óvszert használtok és még csak el sem megy benne, akkor 0.000001% az esély, hogy terhes legyél. Lehet, még így is sokat mondtam.
10/14 anonim válasza:
Szinte semmi esélye, hogy terhes vagy.
Nem tudom Rocco20-nak miért jó, hogy szívat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!