Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj szerintetek ezek alapján?
Fogamzásgátlót szedek január óta, most vagy a 7 napos szünetben. Szerdán ahogy felebredek reggelre szokott megjonni, de most még semmi. Agg9djak? Nem hagytam ki soha egy szemet sem, olyan volt, hogy este 6 7 körül bevettem és másnap reggel 6 7 körül betegség miatt hasmenesem volt és hánytam. De ezeknél bőven éltél annyi idő. 3 hete volt ez. Tegnap reggel első vizeletbol negativ tesztet csináltam, ma reggel nem első vizelrtbol ugyan ahogy felkeltem de csináltam 2 különböző tesztet azok is negatívak lettek. Lehet baj szerintetek? Mindig meg jön szerda reggelre a 7 napos szünetben és nagyon aggódom. Ha ki marad a verzes mi van? A tesztek hihetoek szerintetek?
Köszi a válaszokat, rettentően félek
Még mindig semmi :(
Ma reggel gyorsan vettem tesztet a dm-ben 2 különbözőt. Mindegyik negatív lett, de nem reggeli első vizelettel csináltam. Illetve tegnap reggel is teszteltem egyet mert paranioás vagyok ezen a téren, az is negatív lett. Lehetséges az hogy a megvonásos vérzés teljesen kimarad? Január óta amióta szedem mindig szerda reggelre jött meg és péntekig tartott de most még egyáltalán se híre se hamva.
Azért aggódom mert még sosem volt olyan hogy szerdán nem jött meg ahogy szokott. Olyat olvastam hogy elvékonyodhat a méhnyálkahártya idővel és nem lesz minek megjönnie.
Rendesen szedem, sem hagytam ki még egy szemet sem.
Olyan volt, hogy szeptember 18-án vettem be akkor a szünet utáni első szemet este 7 órakor. Másnap reggel 6.30 körül hánytam egyet, aztán aznap este nem használtunk kiegészítő védekezést a párommal. Aznap este rendben bevettem 7 órakor a gyógyszert és utána mindig. Attól teherbe eshettem? Én úgy gondoltam annyi idő alatt már bőven felszívódott a gyógyszer, előtt pedig nem maradt ki egy szem sem. A hányás előtt 3 nappal volt együttlét előtte.
Akkor nem kell rá válaszolni.
Ha annyira zavaró minek olvassátok? Pisztolyt nyomok a fejetekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!