Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tegnap napközben többször is volt hasmenésem és 3x hánytam is (vírus) akkor kell kiegészítő védekezés?
Január óta szedem a fog.gátlót. Vasárnap este vettem be az utolsó szemet, majd hétfőn reggel hánytam és hasmenésem volt, többször is napközben. A fogamzásgátlót vasárnap este 6 órakor vetem be, és kb reggel 6.40 után történt a hányás/hasmenés.
Szerintetek felszívódott a gyógyszer biztonságban, vagy legyen kiegészítő védekezés a héten? Most van amúgy a gyógyszermentes hetem. A tájékoztatót elolvastam, ott azt írják a bevételt követő 3-4 órán belül kialakuló hányás vagy súlyos hasmenés esetén van baj.
Szerintetek? Bocsi, csak parázom
Biztos nagyon szarul lehetsz ha ez a fő problémád ahogy nyílván az is hogy ne fertőzz meg senkit!
Gratulálok
Nem vagyok rosszul egyébként, ma még diétázom, de tegnap délután óta nem jött ki belőlem semmi.
Ez csak egy kérdés volt, hogy kellene-e kiegészítő védekezés, semmi több. Nem is biztos hogy lesz így kedvem hozzá. Ennyi.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!