Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, mit tanácsol?
35 éves vagyok, már van egy 13 éves fiam és nem szeretnék több gyereket már csak azért sem mert nem jó a kapcsolatunk a férjemmel.
Szeretnék védekezni valahogy, de félek a fogamzásgátló tablettátktól. Anno szedtem a Tri regolt de aztán abba hagytam mert kialakult egy 4 éven át tartó pánikbetegség, ami már nincs.
Olvastam a spirálról de arról is mindent ír, a pánikbetegség elmúlt de félek mindenféle tablettáktól és mindentől aminek mellékhatásai vannak! Van a menstruációs naptáram, azt mindig szigorúan követem, jegyzetelek oda mindent.
A naptárban mennyire lehet bízni? Köszönöm a válaszokat.
8 vagyok
Nekem hormonmentea van
Eddig 15 evet hordtam osszesen. A gyerekek kozott volt aztan az utolso utan folyamatosan.
Az elso 1-2 honap rosszabba mensi tobb fajosabb de aztan visszallt kb ugyan olyanra.
Nekem semmi bajom vele.
A rezzel az a baj h sokan alergiasak ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!