Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki, mit tanácsol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, mit tanácsol?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, már van egy 13 éves fiam és nem szeretnék több gyereket már csak azért sem mert nem jó a kapcsolatunk a férjemmel.

Szeretnék védekezni valahogy, de félek a fogamzásgátló tablettátktól. Anno szedtem a Tri regolt de aztán abba hagytam mert kialakult egy 4 éven át tartó pánikbetegség, ami már nincs.

Olvastam a spirálról de arról is mindent ír, a pánikbetegség elmúlt de félek mindenféle tablettáktól és mindentől aminek mellékhatásai vannak! Van a menstruációs naptáram, azt mindig szigorúan követem, jegyzetelek oda mindent.

A naptárban mennyire lehet bízni? Köszönöm a válaszokat.

2023. okt. 5. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező! Már tök vékony, észrevehetetlen óvszerek vannak. Én is olyat használok. Azzal mi a gondja a férjednek?!
2023. okt. 5. 20:11
 12/16 A kérdező kommentje:
11/ röviden ,egy nárcisztikus embernek mindennel gondja van.
2023. okt. 5. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom:( Kár, hogy nem tudok segíteni... Max "meghallgatlak"
2023. okt. 5. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
A naptár-módszer ugyanolyan megbízhatatlan mint a megszakításos. A nem kívánt terhességek listáját toronymagasan ez a kettő vezeti. Mindkettő egy nettó hazárdjáték. Neked minden hónapban órára pontosan jön meg? Soha nem késett, nem jött hamarabb? Na látod... hiába hőmérőzöd, ezek a bizonytalanságok akkor is "átjönnek". S még ott van ama eset, amikor időben eltolva több petesejt érik be egyszerre (gondolom hallottál már kétpetéjű ikrekről).
2023. okt. 5. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

8 vagyok

Nekem hormonmentea van

Eddig 15 evet hordtam osszesen. A gyerekek kozott volt aztan az utolso utan folyamatosan.

Az elso 1-2 honap rosszabba mensi tobb fajosabb de aztan visszallt kb ugyan olyanra.

Nekem semmi bajom vele.

A rezzel az a baj h sokan alergiasak ra

2023. okt. 5. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Esetleg tanulj önvédelmet, és gyakorolj rajta, pl.: a t*nrúgást. Gyorsan meg van oldva 2 probléma is.
2023. okt. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!