Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szükséges a kiegészítő fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükséges a kiegészítő fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Már egy hete szedem a fogamzásgátlót (drovelis) és hétvégén gondoltunk együtt lenni a barátommal.

Az az én kérdésem, hogy szerintetek szükséges-e kiegészítő fogamzásgátló mellé?

A betegtájékoztatón azt írja, hogyha akkor kezded el szedni mikor megjön, akkor már az első naptól védett vagy.

2023. szept. 15. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azért várnék egy hónapot
2023. szept. 15. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Van az a kis papírka a gyógyszerek dobozában, elfelejtettem a nevét

[link]

2023. szept. 15. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a gyógyszert a mensi 1. napján vetted be állítolag azonnal ved de en nem hittem benne mi a kövi a 2. levélig használtunk óvszert (mondjuk en a mensi 3. napján keztem mert a doki azt mondta)
2023. szept. 15. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha a gyógyszert a mensi 1. napján vetted be állítolag azonnal ved"

Nem egészen. Ezt azért ajánlják (aki ajánlja), mert terhesen nem ajánlatos szedni, és így minimalizálható annak az esélye, hogy terhesen kezded el szedni. A linkelt doksiban szerepel, hogy nagyon gyors mindkét hormon felszívódása, így már az első nap után is véd. Van ajánlás kiegészítő védekezésre is, hogy mikor érdemes.

2023. szept. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!