Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Végig használtuk az óvszert....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végig használtuk az óvszert. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal az együttlét alatt végig használtuk az ovszert es nem is bennem ment el. Mielott elment volna, kivette. Sajnos nem ellenőriztük le az óvszert, mert nem bennem ment el. Elégge aggodom. Lehetek terhes?

2023. aug. 20. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyha lyukas volt az óvszer, akkor lehetsz terhes.
2023. aug. 20. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ellenőriztük le... de csak feltünt volna mar, ha lyulas lett volna, nem?
2023. aug. 20. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi ebben az üzlet? Ezzel akarod megfogni?
2023. aug. 20. 13:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem megfogni akarom.. de gyereket se szeretnék.. felelotlenek voltunk, h nem ellenőriztük le.
2023. aug. 20. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ment el benned még ha lyukas lett volna is minimális az esély terhességre.

Majd ha esetleg késik, tesztelj egyet. Addig meg ne izgulj ezen, szerintem nincs baj.

2023. aug. 20. 14:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ! En rettentően raparaztam erre az utobbi idoben, mert a korulmenyeim nagyon nem alkalmasak arra, h esetleg gyerekem legyen. Eleg osszevissza jon mostanaban meg. Legutobb 22.napra jott meg, de volt olyan is (szinten egy raparazos idoszakban) amikor 28.napra. Most a 25.napon vagyok es a 17.napon voltunk egyutt. Ilyenkor gondolom meg felesleges tesztelni... talan holnap reggel..
2023. aug. 20. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
28.napon tesztelnék a helyedben.
2023. aug. 20. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyebkent neha van egyhe alhasi fajdalmam es kicsit faj is a derekam. Remelem ez azt jelenti, h meg fog jonni hamarosan. Nehany napja erzem
2023. aug. 20. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne paráztassátok már feleslegesen, nagyon túl van tolva az oldalon a terhesség miatti aggodalom. Ha ki is lyukadt (de csak mondom, hogy életemben kétszer volt ilyenbe részem, és akkor szakadt az egész, és éreztem is, ahogy elpattant bennem, szóval, igencsak észrevehető volt), akkor is csekély az esélye a terhességnek.
2023. aug. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!