Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom a csiklómra élvez, van esély a teherbeesésre?
Teje a tehénnek van (pl)🤔🤔
Amúgy nincs nagy rizikó benne!
A párom kb 4 hónapja rendszeresen belém élvez. Nem tervezünk kimondottan babát, de ha jön, jön. Az elmúlt pár hónapban napi rendszerességgel vagyunk együtt, és nem estem teherbe. Attól, hogy a csiklódra élvez, azaz nem bele a hüvelyedbe, szinte 0 az esély a teherbe esésre.
26N
Nagyon kicsi az esélye - de mi van, ha te leszel az az egy, akinek sikerül?
Annyi helyre lehet lőni, ha már nem akarja bedugni... csak szembe ne, meg a hüvely környékére ne.
Én mindig gumi nélkül csináltam a barátnőimmel de nem élveztem bele egyikbe se (ő sem szedett fgátlót).
Sokszor megfordult ez a fejembe nekem is, hogy milyen jó lenne oda de sose csináltam mert ott a rizikó, hogy pont én leszek az a szerencsétlen aki így rakja teherbe a barátnőjét. Szerencsére egyik sem lett terhes soha mert most fizethetném a gyerektartást.
Menj el dokihoz írass f.gátlót aztán mehet minden is mindenhova.
Elenyésző annak az esélye, hogy így teherbe esel, de ha nem akarsz kockáztatni, akkor nyilván érdemes máshova lőnie, vagy védekezz te is.
Az én párom többnyire a csiklómra élvez, vagy a fenekemre ha kutya pózban csináljuk, menzesz alatt meg belém élvez. 13 év után sem volt soha semmi probléma. Szex közben meg fogamzásgátló kúpot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!