Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlókból miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlókból miért van kisebb és nagyobb hormontartalmú kivitel?

Figyelt kérdés
Gondolom ugyanúgy véd mindkettő. Vagy valakinek nem elég a kisebb?
2023. aug. 6. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Minél öregebb az ember annál kisebb a hormon termelése, annál kevesebb hormonra van szükség.

Fiatal korban ellentétes.

Egyébként nem csak ettől függ, hanem attól is, hogy mire szedik az adott fogamzásgátlót. Nekem ciklus szabályzás miatt kezdődött nagyon alacsony hormonnal majd komolyan akartam fogamzásgátlani is így kaptam egy kicsit erősebbet.

2023. aug. 6. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Hm, akkor nem értem hogy az én dokim miért nem írt fel magasabb hormontartalmút. Eleinte még én is ciklus szabályzásra kaptam egy 20 mikrogramm hormon tartalmút, de azóta lett egy hosszú távú kapcsolatom, amit neki is elmondtam, de nem mondta hogy nagyobbra kellene váltani, ha biztosan nem szeretnék teherbe esni. Szerencsére eddig jól védett ez is.
2023. aug. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!