Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Novynette fogamzásgátló-milyen?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van róla?(erős nagyon stb,)2008. dec. 31. 18:12
1/6 anonim válasza:
Én szedtem de nekem nem volt jó! 3 hónapig szédelegtem tőle!
2/6 anonim válasza:
1 kis tabi amit ha lenyelsz nem lesz gyereked 90 százalákban XD
3/6 anonim válasza:
én már 6 hónapja szedem nekem bevált !! az elején 1-2 hónapig produkáltam mellékhatásokat de aztán már nem volt vele semmi problémám meg az első hónapba barnáztam!! szerintem nagyon jó gyógyszer eddig akárhány ismerősöm ezt szedte mindenkinek bevált :) és nem fogsz tőle szőrösödni sem én hízni sem híztam tőle sajnos :( viszont a mellem egy kicsit nagyobb lett :) szóval csupa pozitív dolog :) sok szerencsét a szedéséhez :)
4/6 anonim válasza:
Én 9 hónapja szedem, megvagyok vele elégedve! :) Az elején 1 hónapig én is rosszul éreztem tőle magam, olyan lehangolt voltam, szédültem, néha hányingerem volt...
De szerencsére elmúltak a tünetek! :)
Mellnövekedés szintén volt..:P
5/6 anonim válasza:
Én kérdezni szeretnék ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban, bár látom már elég régi kérdés ez. Én 8 napja szedem ezt a gyógyszert, és kérdezni szeretném, hogy ti hány napra rá szeretkeztetek gumi nélkül? Mennyire megbízható a tabletta? Mi a párommal a 7. tabi után szeretkeztünk más védekezés nélkül, és remélem, hogy addigra már elég hatásos volt a tabletta.
6/6 anonim válasza:
Teljesen megbízható a tabletta! Úgy emlékszem mi is együtt voltunk kezdés után 1 héttel, nem volt probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!