Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Németországban lehet kapni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Németországban lehet kapni lorell fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
Kiköltöztem németbe, amit pedig elfelejtettem elintézni az a fogamzásgátló… Az jutott eszembe h feliratom telefonon keresztül, ami sztem megoldható, de attol tartok hogy feliratom es nem lehet itt kapni vagy ilyesmi… ami meg még felmerült bennem hogy a beteg kartyam az magyar, nagyon tájékozatlan vagyok ebben, ez gondot okozhat?
2023. aug. 1. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Kell csináltatnod itt is egy egészségügyi kártyát. Ha van bejelentett lakcím, munkahely, akkor el tudod intézni, vagy családi biztosítás. (Aok pl)

Aztán pedig jelentkezz be egy itteni nőgyógyászhoz, mert itt szerintem nagy eséllyel ugyan azt nem fogod megkapni. Majd írnak helyette másikat.

2023. aug. 2. 06:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!
2023. aug. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!