Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló tabi a legjobb, ha zsíros a bőröm?
:D ez tetszett / az elözö /
A fogamzásgátló szedése , kiválasztása nem kimondottan a bör zsirosságátol függ! Sok más tényezö közrejátszik, elöbb vérvételek, vizsgálat...stb... majd " tényleg az orvos megmondja ".
Tisztában vagyok vele, hogy a doki írja fel!!! Csak szerettem volna előzetesen tájékozódni. A doki azt mondta, a Diane 35 lenne jó. Utánaolvastam, de rengeteg rosszat olvastam róla. Ezért gondoltam, utánajárok, mik jöhetnek még szóba.
Amúgy nem vagyok aknés, csak PMS tünetként jelentkezik a pattanásosodás. Nem annyira vészes (átlagban 8-12 pati jelenik meg a homlokomon, hajvonalnál), de engem zavar, mert nagyok, gyulladtak és nehezen múlnak el. Ezért gondoltam, hogy olyan bogyó kéne, ami kifejezetten erre való.
Úgy tudom én is beleszólhatok, milyet szeretnék (közepes árkategória, alacsony hormontartalmú), ezért akarok képbe lenni, hogy milyen lehetőségek vannak, kinek hogy váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!