Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rézgyöngy spirállal tapasztalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rézgyöngy spirállal tapasztalt valaki sokáig erős görcsöket?

Figyelt kérdés

Pénteken tették fel, aznap nagyon görcsöltem, tényleg nagyon, járni alig tudtam, de gyógyszertől elmúlt. Onnantól kezdve napokig semmi bajom, gondoltam ezt gyorsan megszoktam.

2 napja megint durva görcsök. Éjszaka arra keltem hogy baromira fáj. De gyógyszer és elmúlt. Azóta néha néha beveszek egyet és okés. A jelzőszálat érzem de gözöm sincsen hogy ugyan ekkora volt-e a felhelyezéskor, vagy hosszabb lett-e...Ráfeküdt a méhszájamra viszont és csak egyet érzek, mintha kettő lett volna. Amúgy elvagyok, uh-ra egy hónap múlvára kaptam időpontot hiába mondtam hogy sos. :( még egy hete sincs fent, lehetséges, hogy megszokom a kontrollig? Vagy kilökődhetett? Bár azt nem érezném intenzívebbnek?

2023. júl. 20. 04:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapra? Megáll az eszem!
2023. júl. 21. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, felhelyezés után egy hó múlva kontroll, azt mondták előbb ne menjek, mert meg fogom szokni.
2023. júl. 21. 18:02
 3/3 anonim válasza:
Használod még? Más opciót nem látok ezen kívül, én nagyon nem akarok hormonokat, viszont görcsöt sem!!!Annyit egy férfi sem ér, hiszen önzőek az ágyban. Húzzon gumit
febr. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!