Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek ?

Figyelt kérdés

Tudom rengeteg ilyen kérdés van ezen az oldalon, engem viszont mindig aggasztott ez a sexualitás téma, ezért feltenném az enyémet.

A párommal az ovulációm környékén voltam együtt, óvszert használva, az aktus elejétől végéig.

Minden alkalommal védekezünk, de most arra gondoltam, mi van ha kiszakadt/ kilyukadt az óvszer, anélkül, hogy észre vettük volna. ( amikor eltávolítottuk, nem vettünk észre szakadást )

Legtöbb esetben leszoktuk ellenőrizni az óvszer hatékonyságát, de most valamiért ez elmaradt.

Túlreagálom a dolgot, vagy valóban lehet okom aggodalomra ? Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. júl. 17. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hogy ellenőrzöd az óvszer hatékonyságát??? Csak kérdem... Feltöltöd vízzel hogy spriccel-e pici lyukakon?? Ilyen nincs. Ha az óvszer megadja magát akkor cafatokra szakad szét, pici lyukak nincsenek óvszereken. Ilyennel is eddig kétszer találkoztam eddig több ezer aktusból (napi 2-3).

Szóval no para!

2023. júl. 17. 10:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, úgy szoktam ellenőrizni, de nem mindig jut eszembe, ezek szerint viszont szükségtelen is.
2023. júl. 17. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen szükségtelen, meg elég gusztustalan is - őszintén nem is tudom elképzelni, szaladtok rögtön a szex után a mosdóba töltögetni? Ha szétszakad az óvszer, az elég látványos. De ha jól használjátok, akkor ennek nagyon kicsi az esélye, én is vagy 10 évig használtam, különböző partnerekkel, soha nem volt szakadás.
2023. júl. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!