Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek ?
Tudom rengeteg ilyen kérdés van ezen az oldalon, engem viszont mindig aggasztott ez a sexualitás téma, ezért feltenném az enyémet.
A párommal az ovulációm környékén voltam együtt, óvszert használva, az aktus elejétől végéig.
Minden alkalommal védekezünk, de most arra gondoltam, mi van ha kiszakadt/ kilyukadt az óvszer, anélkül, hogy észre vettük volna. ( amikor eltávolítottuk, nem vettünk észre szakadást )
Legtöbb esetben leszoktuk ellenőrizni az óvszer hatékonyságát, de most valamiért ez elmaradt.
Túlreagálom a dolgot, vagy valóban lehet okom aggodalomra ? Előre is köszönöm a válaszokat.
Mégis hogy ellenőrzöd az óvszer hatékonyságát??? Csak kérdem... Feltöltöd vízzel hogy spriccel-e pici lyukakon?? Ilyen nincs. Ha az óvszer megadja magát akkor cafatokra szakad szét, pici lyukak nincsenek óvszereken. Ilyennel is eddig kétszer találkoztam eddig több ezer aktusból (napi 2-3).
Szóval no para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!