Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom a hüvelyemen kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a hüvelyemen kívül élvezett el majd felvette a fehérneműjét, rá egy ilyen 10 percre berakta a puncimba lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Meg mosta ondótól vagy ahogy recskaázott úgy tette be?
2023. júl. 16. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát.. az eddig rendben van, hogy a szabad levegőn a hímivadsejtek elpusztulnak rövid időn belül, de élvezés után esetleg az előváladékos húgycsőben maradt hímivarsejtek meddig maradhatnak életbe arról sajnos még nekem sincs pontos ismeretem.. én azt mondanám, hogy lehet baj, de lehet tudatlan vagyok.
2023. júl. 16. 22:39
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Válaszolónak:

Elélvezett a számba majd felvette a fehérneműjét de nem mosta meg meg semmi es utána betette nekem de nem élvezett belém meg semmi és az érdekelne hogy maradhatott e a farkán valami az elsőböl vagy nem

2023. júl. 16. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Igazából az van, hogyha egyszer elélvezett és mondjuk betette és jött neki előváladék amit lehet nem is érzékelt, akkor az kihozhatta a bent maradt hímivarsejteket amit mondtam. Lényegében így már tartalmazhat az előváladék is.. és igen, lehetsz terhes. Most jobban belegondoltam.

Mikor történt?

Én a helyedben lehet vennék be egy eseményutáni tablettát. Biztos ami biztos alapon.

2023. júl. 16. 22:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Tegnap történt és nem tudnék gyógyszert venni
2023. júl. 16. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, ebből lehet baj.
2023. júl. 17. 00:59
 7/11 anonim válasza:
igen, esélyes hogy maradt, sőt 80%, első elélvezés után el kell menni pisilni, hogy kimossa úgymond az ondót
2023. júl. 17. 05:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet belőle baj, de nagyon nagyon kicsi a valószínűsége.
2023. júl. 17. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Begyömöszölte a fehérneműjét? :D
2023. júl. 19. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Kicsi az esélye de lehet.

Miért nem tudsz venni tablettát?

2023. aug. 24. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!