Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon megszívtam? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megszívtam? Többi lent

Figyelt kérdés

Tudom nem vagytok orvosok. De nők attólmég igen. Szeretném a véleményeteket kikérni. Elmondom röviden a történetem.

17 évesen Milligestet kezdtem szedni. Anyu is szedte, neki 7 év alatt depressziót és visszereket okozott a gyógyszer. Én 11 hónap szedés után hagytam abba hüvelyszárazság és depresszió miatt, sajnos csak az első 6 hónap volt problémamentes de utána nem voltam jól tőle.

Aztán sokáig Pharmatex termékekkel plusz megszakitás védekeztem. Majd 2020-ban felirattam a Jangee tablettát, na attól kis hiján trombózist kaptam, 5 szemig birtam mert pokoli fájdalmakat okozott a testemben.

És most 2023-ban beadtam a felmondásom a munkahelyen, szedtem 3 hétig Azalia 75 mikrogrammot, de brutál sokáig véreztem tőle, abbahagytam. Aztán kis szünet volt, új tabim lett. Szedtem 2 hétig Slinda 4mg-ot (nem merünk a dokival kisérletezni az ösztrogénos tabikkal), de abbahagytam mert szakitottunk a párommal. Most úgy néz ki hogy újra szedném, de félek hogy rossz vége lesz és össze vissza fogok vérezni. Sajna az Azalia és Slinda annyit tett a 2 hét alatt hogy a viszonylag 28 napos (néha 29,30,33) ciklusomból lett egy rendszertelen ciklus, ami volt 14,18,25,25 napos. Most a 23. ciklusnapomon vagyok, kiváncsi leszek mikor jön meg. Dokival fogok beszélni, de addig is ti mit tennétek? Az a vélemény is érdekel aki nem pont ezeket szedte, de hasonló hatóanyagokat.

Őszintén... pont most ha becsúszna egy gyerek az nem lenne túl szerencsés sajnos lehet hogy túl későn kapcsolok. De elvetetni nem fogom, akkora baj nincs. Csak kis átszervezés kellene az életemben. 24 éves vagyok.

2023. júl. 15. 17:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Még mielőtt érkezne a szokásos bunkózás. A fő kérdés hogy ti mit tennétek?

Hogy eddig miért nem védekeztem? Okkal, de az én dolgom.

2023. júl. 15. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelenül szedhetsz bármit szar lesz. Szedd rendesen és nincs baj.
2023. júl. 15. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Elvetetném
2023. júl. 15. 17:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem kérek privit. Nem akarok gumizni. Úgy nem olyan jó.
2023. júl. 15. 18:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Komolyan elvetetnéd? Meglenne mindene. Csak kis szervezés kérdése.
2023. júl. 15. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Nuvaringet próbáltad már? A legbiztonságosabb és legkevésbé mellékhatásos hormonális fogamzásgátló.
2023. júl. 15. 18:11
 7/14 A kérdező kommentje:
van benne ösztrogén sajnos
2023. júl. 15. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem olyan jó a gumi de jobb mint ezek a mellékhatások. Trombózis kockázat szűrésen voltál?
2023. júl. 15. 18:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a Jangee után lett az hogy akkor ösztrogén kizárva.
2023. júl. 15. 18:42
 10/14 anonim ***** válasza:
7: van, de helyileg hat, nem megy végig a szervezeteden, azért más, mint a többi.
2023. júl. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!