Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
Tegnap lefeküdtünk egy nagyon jó barátommal. Én picit bepánikoltam az aktus közben, ezért hamar mondtam neki hogy inkább hagyjuk abba. Ő nem élvezett el, sőt igazából a közelében sem volt.
Én pedig június elején hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Épp emiatt is pánikoltam be, mert évek óta szedtem a gyógyszert és természetes volt, hogy nem eshetek teherbe, most viszont be villant, hogy már nem szedem.
Úgy tudom 1-3 hónap mire kiürül a gyógyszer a szervezetemből, illetve mondom a srác a közelében sem volt az orgazmusnak.
Szerintetek lehetek így terhes vagy esélye nagyon kicsi?
Szex közben jutott eszedbe hogy már nem szedsz gyógyszert? :D
Viccelsz ugye?
Amúgy ha nem ment el benned, minimális esély van csak a terhességre előváladéktól.
Viszont a gyógyszer elég hamar kiürül a szervezetből, ha szünet után nem kezded az új levelet már bármikor teherbe eshetsz. Sőt ugye ha rossz időpontban hagysz ki egy szemet, akár akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!