Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilonról tapasztalatok?

én szedtem mercilont. nekem semmi bajom nem volt tőle, sőőt.. percre pontosan beállította a mensimet.
de tudod: ahány ember, annyi tapasztalat

Első. Tabletta alatt nincs menstruáció. Megvonásos vérzés van. A kettő nem ugyanaz. Másrészt ilyen szempontból az összes tabi "beállítja a ciklust". Hiszen pont azért vérzel, mert abban a 7 napban nem szeded a tablettát. A hormonmegvonás miatt válik le a nyálkahártya....
De igazából nem beállítja, hanem a sajátodat kikapcsolja, és csinál egy mesterségest.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak nem szeretem ha ilyen butaságok terjednek:)

másodiknak írom:
petefészek cisztával műtöttek, mert annyira sürgős volt. azóta volt már két másik cisztám is, ami szerencsére magától elmúlt a vérzéssel. nekem nem is fogamzásgátlóként, hanem a ciszták miatt írták fel a mercilont, mert jó hatással van rájuk, szabályozza/megakadályozza a kialakulásukat. betegtájékoztatóban is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!