Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ajánlana valami megbízható és jó fogamzásgátló tablettát?

"Tudom,hogy orvosi vizsgálat után a doki javasol..."
ez a lényeg. sok mindent fogsz itt hallani, h kinek mi a jo, kinek mi vált be. nem mehetsz ugy oda az orvoshoz, h te AZT a bizonyosat akarod szedni, m azt hallottad, h jo.
lindynette 20-at szedtem, libodom a nullára csökkent töle, kb 1 év szünet után irattam másikat. cypromixet szedek, kicsit meghiztam, de semmi más gondom nincs vele.

Tudom, hogy nem vagy analfabéta. Csak azért írtam, mert ez tökre félrevezethet.
Ha pl mos mindenki beírja, hogy xy gyógyszertől ilyen olyan bajai voltak, és neked véletlen az orvos azt írja fel, mert úgy gondolja az lesz a legmegfelelőbb, teljesen be fogsz parázni, hogy biztos rossz. Közben meg lehet, hogy neked tényleg beválik.
De ugyanez fordítva is igaz lehet. Pl most 10-en elmondják, hogy mennyire jó a Diane/Cypromix, mert eltűntek a pattanásaik meg stb, lehet rögtön azt a gyógyszert szeretnéd. Csak épp azt nem biztos, hogy tudod, hogy azt csak indokolt esetben szabadna felírni, ugyanis elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Azért is olyan olcsó, amilyen.

1.
Ne haragudj de hülyeséget írtál. Nekem évek óta van egy tök jó orvosom. Amikor először elmentem hozzá gyógyszert írtni megvizsgált, h minden rendben van-e velem. Aztán megkérdezte van-e elképzelésem, h melyiket akarom szedni.
Igenis beleszólhat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!