Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki ajánlana valami megbízh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ajánlana valami megbízható és jó fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni szedni,de nem tudom,hogy melyiket,mindről hallok jót és rosszat is! Leírnátok az eddigi tapasztalatotokat? (Tudom,hogy orvosi vizsgálat után a doki javasol,de kíváncsi vagyok...:)) Köszönöm a segítséget! :)
2010. okt. 13. 18:57
1 2
 1/11 nielindi ***** válasza:

"Tudom,hogy orvosi vizsgálat után a doki javasol..."

ez a lényeg. sok mindent fogsz itt hallani, h kinek mi a jo, kinek mi vált be. nem mehetsz ugy oda az orvoshoz, h te AZT a bizonyosat akarod szedni, m azt hallottad, h jo.

lindynette 20-at szedtem, libodom a nullára csökkent töle, kb 1 év szünet után irattam másikat. cypromixet szedek, kicsit meghiztam, de semmi más gondom nincs vele.

2010. okt. 13. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2010. okt. 13. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez így nem működik, értsétek meg végre:?) Az egyik gyógyszer vkinek tökéletesen beválik, semmi gondja nem lesz tőle, szép lesz a bőre, nagyobb a melle meg kit tudja, másnak meg pont attól jönnek elő a ragyái, csökken le a libidója vagy épp kap trombózist. Neked kell "kikísérletezni", hogy melyik a megfelelő. Még az orvos sem tudja előre, csak azért csinálnak vérvételt, hogy megnézzék a májfunkciód.
2010. okt. 13. 19:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért levehető,hogy nem vagyok analfabéta,direkt oda is írtam,hogy tisztába vagyok a dolgokkal,csak egyszerűen érdekel,hogy ki melyikkel,mit tapasztalt! De azért köszönöm a válaszod! :)
2010. okt. 13. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sensonette-t szedek, a bőröm körül semmi változás, mindig szép tiszta pórusaim voltak, libidó megmaradt maxon:P és a melleim is láthatóan nőttek:) ráadásul ugyanaz a hatóanyag, mint a lindynette-ben, csak olcsóbb.
2010. okt. 13. 19:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. okt. 13. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:
én Diane 35-öt szedtem,és váltottam Cypromixre,mert ez olcsóbb.nem híztam meg egyiktől sem,a bőröm javult:)
2010. okt. 13. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem vagy analfabéta. Csak azért írtam, mert ez tökre félrevezethet.

Ha pl mos mindenki beírja, hogy xy gyógyszertől ilyen olyan bajai voltak, és neked véletlen az orvos azt írja fel, mert úgy gondolja az lesz a legmegfelelőbb, teljesen be fogsz parázni, hogy biztos rossz. Közben meg lehet, hogy neked tényleg beválik.

De ugyanez fordítva is igaz lehet. Pl most 10-en elmondják, hogy mennyire jó a Diane/Cypromix, mert eltűntek a pattanásaik meg stb, lehet rögtön azt a gyógyszert szeretnéd. Csak épp azt nem biztos, hogy tudod, hogy azt csak indokolt esetben szabadna felírni, ugyanis elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Azért is olyan olcsó, amilyen.

2010. okt. 13. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:

1.

Ne haragudj de hülyeséget írtál. Nekem évek óta van egy tök jó orvosom. Amikor először elmentem hozzá gyógyszert írtni megvizsgált, h minden rendben van-e velem. Aztán megkérdezte van-e elképzelésem, h melyiket akarom szedni.

Igenis beleszólhat az ember.

2010. okt. 14. 05:55
 10/11 anonim válasza:
Szerintem is orvosnak kell eldönteni,de a mellékhatása ha van akkor azt te fogod tapasztalni.Ez mindenkinél más lehet.Lehet hogy ugyan az a fogamzásgátló ami másnak nem okozott semmilyen mellékhatást neked fog.De ezt az orvos sem fogja tudni előre,csak a lehetséges mellékhatásokat!
2010. okt. 14. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!