Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell felkenni a spermicid gélt?
Most vásároltam egy pesszáriumot, ehhez szeretném használni a gélt. Az világos, hogy felhelyezés előtt kenni kell rá, de a következő aktus előtt hogyan pótoljátok?
Simán az ujjadra kened és azzal kened fel? Mert a felhelyezési videó szerint a pesszáriumra kellene kenni, de az ujjamra tett gélből kétlem, hogy marad annyi, hogy rákenhessem.
Ti így használjátok?
Köszi a tanácsokat!
1: bent KELL hagyni órákig.
Kérdező: van egy külön applikátor ilyen esetekre, aminek a vége iileszkedik a spermicid tubusára s jó mélyen fel tudod vele juttatni. Azt külön meg kell venni.
1. De, órákig szeretném bent hagyni... :D Erre lett kitalálva. Eleve aktus után hat órát várni kell, mielőtt kiveheted, plusz remélhetőleg órákig szeretnék szeretkezni is.... xD
2. Hol tudom ezt az eszközt beszerezni? Mert a hormonmentes webshopján vásároltam, de ott nincs ilyen eszköz, a dobozban pedig nem volt mellette. (Patikában addig is rákérdezek. Köszi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!