Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anélkül, hogy észrevenném lehúzza a gumit, azzal feljelenthetem?
Figyelt kérdés
A kategória miatt bocsi, nem tudtam, hova írjam. Ha esetleg megtörténne ilyesmi, az bűnnek számít? Kaphat érte valamit? Nagyon félek ettől mindig, hogy leveszik anélkül, hogy észrevenném.2023. júl. 5. 11:25
1/13 anonim válasza:
Hát sok szerencsét, ha ezt beakarnád bizonyítani.
2/13 anonim válasza:
Nem kéne szabadosan szexelni kislányom, ott kell kezdeni.
3/13 anonim válasza:
De azt a taknyot is péppé verném, aki felelőtlenül teherbe ejt lányt, aztán abortuszba hajszolja. Fú de elverném az összest...
4/13 anonim válasza:
Szabados = házasságon kívül. Mert házasságban szerelem van és ott már nem kérdés a gumis ügy.
5/13 anonim válasza:
Mármint az én értelmezésemben erre gondoltam a szabados fogalmánál.
6/13 anonim válasza:
Keress olyan partnert/partnereket akinek van egy kis szexuális intelligenciája és többre tart attól, mint hogy űrítésre használjon és nem lesz gond.
7/13 anonim válasza:
Ja,a "tiltott gumilehúzás szexuális aktus közben " bűntette 3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő..
.🤣🤣
Te nem vagy komplett kedves kérdező.
9/13 anonim válasza:
Igen. Az is nemi erőszak, mert te a védekezéssel történő szexbe egyeztél bele, és nem abba, hogy gumi nélkül csinálja.
Az persze más kérdés, hogy elég nehéz bizonyítani. De nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!