Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem a barátomnak, ő pedig rámélvezett de csak a kezemen éreztem és a hasamon, ezen kívül lehet még, hogy belémfolyt és terhes leszek? Többi lent
Nem várok rosszindulatú kommenteket, nagyon kétségbe vagyok esve. Ahogy fent leírtam ennyi történt de félek, hogy ahogyan rámélvezett nemhogy belefolyt oda le is. Nem hiszem hogy belémfolyt annyira meg oda le nem is folyt úgy éreztem de akkor is félek, ha már egy kicsi is belémfolyt nem akarok terhes lenni. Szerintetek ugye nem vagyok terhes? Vegyek terhességi tesztet vagy mi tevő legyek? Köszönöm a segítséget!
18/L
Mondd, hogy ez a kérdés nem komoly 🤦🏻♀️
Ha mégis, javaslom, hogy olvass kicsit többet a témában, mert 18 évesen elég gáz, ha nem vagy tisztában ilyenekkel.
Nyugi: nem lettél terhes ettől.
Ha ilyen buta vagy, tán nem kéne faszt verni/dugni/szopni/bármitamitafelnőttekcsinálnak.
Tanulj inkább, hogy jövőre ne bukj meg, és le tudj érettségizni, hátha akkor nem csak a faszverés lesz a legtöbb amire képes vagy...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!