Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest fogamzásgátló szedésénél tapasztalt valaki
mellnövekedést?
Igaz hogy férfi vagyok, de egy fogamzásgátlónak nem az a feladata, hogy a melledet növessze, hanem az hogy ne ess teherbe, de nem ad 100%os védelmet. Célszerű a betegtájékoztatón elolvasni, hogy milyen esetleges mellékhatásai vannak, annak amit szedsz.
2008. dec. 30. 20:52
2/10 anonim válasza:
Én most mercilont szedek de az előző tabi szedésénél keményebb volt a mellem, meg lehet picit mint ha nagyobb lett volna....
mostaninál nincs ilyesmi....
2008. dec. 30. 21:10
nekem a milligesttől picit nagyobb lett,meg más lett a tapintása..
2008. dec. 30. 21:12
4/10 A kérdező kommentje:
A pasinak üzenem, hogy nem kérek a kioktatásából, állítom, hogy icipicit jobban ismerem a fogamzásgátló tabletta hatásmechanizmusát, mint ő, hacsak nem nőgyógyász szakorvos.
Így azzal is tisztában vagyok, hogy elsődleges feladata a fogamzásgátlás, mint ahogy az a kérdésemben is benne foglaltatik.
A másik, hogy értelemszerűen ennél a kérdésnél nem pasik válaszát várom. De amennyiben neki melle nőtt tőle, érdekes eset lehet a medicina számára.
Kompetens személyek (azaz nők) további válaszait viszont kíváncsian várom. (Jelzem, nem felvilágosulatlan tini vagyok)
eloszor is nem ertem a hendikep szot a kerdesedben, mivel az hatrany jelent es akkor milyen hatranyrol beszelsz vagy miert is kezdted el szedni?? A masik meg hogy a mellnovekedes egy lehetseges mellekhatas es meg az uazt a tabit szedo nok kozul sem mindegyiknel jelentkezik, a noverem es en pl uazt szedtuk egy ideig es neki nottek, nekem viszont nem, ez alkat kerdese is. nekem a Belaratol nottek egy kisse anno, de uakkor iszonyatosan fajtak is.
2008. dec. 30. 22:50
6/10 A kérdező kommentje:
Okoskodók nagyon szépen kérem kíméljenek.
olyanok válaszát várom, akik konkrétan Milligestet szednek. hozzájuk volt a kérdésem az, hogy ők tapasztaltak e mellnövekedést ettől a szertől.
Szia, án 7.hónapja szedem, és egyértelmű "mellékhatása" hogy nagyobb lett. És nem csak nekem tűnt fel. Persze én mindennek örülök.:) És ne akadj ki az okoskodókon, mindig lessznek ilyenek, sajnos nemtudsz mit tenni.:( AMígy világ a világ találkozol majd ijenekkel.:( Próbáld meg figyelmen kívül hagyni őket. Én is aztteszem. Megváltoztatni úgyse tudod őket. És őky úgyis mindig beleszólnak a dolgokba...
2008. dec. 31. 06:10
Szia! Én 3 hónapja szedem a milligestet. Titkon én is azt reméltem,hogy a mellem kicsit nagyobb lesz. Sajna nem. Kb a levél felétől érzek kicsi feszülést minden hónapban,de ezt csak én érzem és nem látható:( Nem vagyunk egyformák. Úgy látszik nálunk nem lett ilyen pozitiv mellékhatása a gyógyszernek.....
2008. dec. 31. 07:31
9/10 anonim válasza:
szia.. 21 eves lany vagyok es most fejeztem be az elso dobozt, en ugy vettem eszre h kicsiit megduzzadtak..es a baratom is megerositette h o is ugy latja nottek a melleim:D
2009. febr. 7. 11:26
én 6.hónapja szedem a Milligestet, de sehol semmi változás...
2009. okt. 4. 19:24
Kapcsolódó kérdések: