Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor lenne a nagy alkalom,2 óvszert is kipróbáltam LifeStyle, Durex, de mind 2 nagyon vastagnak bizonyult! Valaki mondjon már olyat amelyik vékony! Lehetőleg konkrét nevet!?
Bocs ez lemaradt... Péniszem hossza: 14-15 cm
Szélességét nemigazán értem hogy kell megmérni de KB. 4 cm!Várom a válaszok!
mi eddig durexet és lifestyles-t használtunk a barátommal, most már nem kell.. foggátló miatt, és nekem úgy rémlik h amit először használtunk, a spermicides (fehér dobozos) lifestyles kisebb volt mint a többi... ha meg egyik sem jó, akkor sajna nem tudom mi a teendő:D eddig csak a barátom .. méreteivel találkoztam:D
16/L
nem az a bajod hogy túl nagy az óveszer átmérője?
mert ha igen, akkor azt hiszem a masculan az kissebb
LIFESTTYLES PLAY!!!!!Mi csak ezt használunk, direkt könnyű a felhelyezése és nagyon "kényelmes"!
Zöld doboza van és egy csaj van rajta, 350 és 450 között van az ára, drogériákban és nagyobb boltokban (tesco, spar) lehet kapni!Jó szórakozást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!