Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szedjem még egy honapig a mult honapit, vagy legyen 8napos szünet?
Figyelt kérdés
szal holnap kellenne bevennem a fogamzásgátlomat,de nem tudom mit csináljak,mert nem vettem és holnap már nem is tudok,nem gondoltam elöre.mindenképp bekell venni a 8.nap a gyogyszert?nem vehetem be egy nappal késöbb?vagy szerda reggel?vagy inkább kérjek a tesomtol mert ö olyat szedett anit én mult honapba,csak nekem attol hányingerem volt és átt iratam,ugyh még ebbe a honapba szednék a régiböl a következö onapba meg szednék az ujbol.várom az értelmes válaszokat2010. okt. 12. 00:10
1/7 nielindi válasza:
ne variáld a 2 gyogyszert!! ha reggel elmész feliratni, és kiváltod, vedd be. elvileg 12 orán belül beveheted, azt amit elfelejtettél. én feliratnám és kiváltás után egyböl bevenném.
2/7 A kérdező kommentje:
nem variálnám,hanem akkor egész honapba a régit szedném,következö honapba meg az ujat.szerda reggel még bevehetem?biztos?
2010. okt. 12. 00:23
3/7 anonim válasza:
Katasztrófa nem történik vszínűleg, ha egy nappal később veszed be. Viszont mindenképpen védekezzetek akkor még legalább egy hétig más módszerrel is! És reggel rögtön menj kiváltani és vedd be.
És nem piszkálásból mondom, de ha ezt a módszert választod, akkor próbálj meg kicsit felelősségteljesebb lenni, és előre gondolkodni. Oké, hogy egyszer előfordult, de azért vigyázz, hogy máskor ne legyen ilyen. Nem tanácsos a gyógyszert össze-vissza szedni.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod,és igazad van
2010. okt. 12. 08:40
5/7 A kérdező kommentje:
és szerda este is vegyek be?vagy csak elég reggel?
2010. okt. 12. 08:42
6/7 anonim válasza:
Hánykor szoktad bevenni a gyógyszert? Olvasd el a betegtájékoztatót és aszerint járj el. (Úgy vedd, mintha az első héten kihagytál volna egy tablettát!).
7/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj,h szlovákul van ráirva és nem nagyon tudok szlovákul.amugy tri regolt fogok szedni.
2010. okt. 12. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!