Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nektek mennyire pontos fogamzásgatló mellett a mensitek? Mindig azonos napon jött meg?
Figyelj nekem több év után is volt hogy változott, pedig előtte mindig ugyanakkor jött meg. Mondjuk én is rástresszeltem. :D
Ha rendesen szedted, nem vagy terhes. A 7 napban egyébként is bármikor megjöhet, szerintem ma holnap meg is fog.
Ha nem, tesztelj egyet.
Egyébként azt mondják egy hónap ha kimarad az nem gáz, ha kettő az már igen. Akkor valami nem kerek, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni.
Ezt is nagyon sok tényező befolyásolja. Én szerdán veszem be az utolsó szemet es szombaton szokott alr megjonni. De volt h csutortokon mar barnaztam. Volt olyan h pentek este jott meg. Volt h vasarnap reggel.
Ha kimarad teljesen akkor sincs baj csinalj tesztet ami valószínűleg negativ lesz. Szedd tovább es ha kövi hónapban sem jön meg csinálj akkor is tesztet. Ha az is negativ menj vissza a dokihoz es kerj mas gyogyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!