Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Légyszives, ha tudtok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszives, ha tudtok?

Figyelt kérdés
sziasztok tudnátok nekem egy jó gyermeknőgyógyászt szegeden ...lehetőleg nem magán és olyan kellene aki aranyos és ha lehet nő....szeretnék tablettát iratni csak nem találok olyan orvost aki nekem is jó lenne ..köszi előre is... 16/L
2010. okt. 10. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Dr. Nyirati Ildikó. Nem gyermeknőgyógyász, de foglalkozik tinikkel úgy tudom. Én 17 évesen voltam nála, szerintem nagyon aranyos. Eléggé paráztam előtte, de nem volt vészes, óvatos volt nagyon:)

Mondjuk szerintem 16 évesen inkább a gumit kellene választanod, de ez már a te dolgod.

Amúgy a MÁV kórházban rendel, illetve a Medicenterben van magánrendelése (Petőfi sugárúton).

2010. okt. 10. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amúgy szerintem spórolj egy kis pénzt (gondolom édesanyád nem tud a tervedről, szóval tőle nem kérhetsz) és menj magándokihoz. Mert különben több hónapot is várakozni kell, mire vhova bejutsz. MÁV kórházba pl még télen akartam időpontot kérni, és csak májusban volt. Többi kórházban sem hiszem, hogy jobb a helyzet.
2010. okt. 10. 23:09
 3/13 A kérdező kommentje:
anyum tud róla és én is tok erről a doki nőről én nem rég kérdeztem h van-e időpont és csak dec. végére van én meg nem akarok annyit és azért kellene a gyógyszer mert párom nem szeret "zokniban lábat mosni"-.-"am nekem is jobb lenne a gumi....és köszi hogy nem szóltál le....
2010. okt. 10. 23:33
 4/13 A kérdező kommentje:
hát remélem jobb a helyzet.. :S
2010. okt. 10. 23:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korai neked a fogamzásgátló. Főleg, hogy valójában te nem is akarod, csak a pasid kedvéért tömnéd magad hormonnal. Ő nem képes arra sem, hogy gumit húzzon a farkára, inkább szedjél te hormont, a mellékhatásokat úgyis te érzed majd, a lényeg, hogy neki ne legyen kényelmetlen a gumi. Szerintem ez nagyon nagy önzés a részéről. Gondolkozz el ezen, mielőtt belemész a gyógyszerszedésbe.

26/N

2010. okt. 11. 07:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, elég káros következményei lehetnek a gyógyszernek, pláne ennyi idősen. Te még ki se fejlődtél teljesen, és most ezt a folyamatot legállítanád a gyógyszerrel.

Hát a barátod nem szeret téged igazán, ne haragudj. Ez nagyon önző dolog, hogy inkább veled szedetné a bogyót, minthogy gumit húzzon. Ne hagyd hogy így irányítson, ne légy buta!

2010. okt. 11. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is el kellene ezen gondolkodni. Én nem ítélem el, ha vki gyógyszert akar szedni, az ő teste, az ő élete (bár ilyen fiatal korban akkor sem tartom jó megoldásnak). De az felháborító, hogy a barátod "elvárja", hogy te tömd magad hormonokkal, mert neki nincs kedve óvszert húzni. Nem azt mondom, hogy nem szeret, csak valószínűleg egyáltalán nincsen tisztában azzal, hogy ez igenis gyógyszer, és rengeteg mellékhatása lehet. Az összes tabinak a betegtájékoztatója fent van a neten, olvastasd el vele a mellékhatásokat. Biztosan lesz egy-kettő, ami nem fog neki tetszeni. Sajnos egy csomó férfi azt hiszi, hogy a tabi sosem okoz gondot, hiszen mennyi nő szedi. De azért ez marhára nem így van.

Neki az óvszer maximum kényelmetlenséget okoz, de neked a hormonoktól problémád is lehet. Próbáld meg vele megértetni, hogy az egészséged fontosabb. Vagy köss vele kompromisszumot, hogy mondjuk még 18 éves korodig gumi, aztán esetleg tabi.

Ha mégis a tabi mellett döntesz, akkor pedig tényleg azt mondom, hogy szedd össze a pénzt és menj el magándokihoz.

2010. okt. 11. 11:33
 8/13 A kérdező kommentje:
mondtam is neki hogy ez igy nem lesz jó de azt mondta hogyha elkezdem szedni majd fizeti a felét...am 11 éves korom óta meg van és elég rendzsertelen mostanában meg szerintem van valami bajom is sza ezért is szeretnék elmenni...am ha tudtok soroltok pár mellékhatást ami titeket is érintett???
2010. okt. 11. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Szédülés,hányinger,ingerlékenység,és mellé még 13 napig meg volt a menzeszem.
2010. okt. 11. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
állandóan visszatérő hüvelygyulladás, hangulatingadozások, száraz bőr, nulla szexuális vágy, hízás....
2010. okt. 11. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!