Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen érzés óvszerban lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés óvszerban lenni?

Figyelt kérdés

Milyen érzés óvszerban lenni?

prá napja probáltam 1-et ki és ááááááá ..... sokkal jobb lenne nélküle :) de nem lehett :(

2010. okt. 9. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

amúgy a kérdés.... óvszerBEN

már vannak olyan óvszerek amiben teljesen olyan, mintha nélküle lennél. durex! (L)

2010. okt. 9. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
"nem hízok el, nem kell észben tartani, h bevegyem, szőrösebb se lettem tőle."..... a mai fogamzásgátlók már sokkal hormoncsökkentettebbek mint régen....nem leszel szőrös....xDXD
2010. okt. 10. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Szőrös tényleg nem. Csak gombás, elhízott, migrénes, hangulatingadozós, mellfájós..
2010. okt. 10. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:

utoolsó:igyvan.és sajna mindigaz...

bárénnemhiztam egy grammotsem, pedig jólettvolna...

viszont én még mindig biztosabban érzem magam igy gyógyszerrel ...

akárhányszor használtunk gumit,mindig bennem volt h tuti gubanc lesz,mert sz*rvolt,hibás,vagy mi kurtukel... :/

2010. okt. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!