Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális-e a félelem, pedig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e a félelem, pedig védekeztünk?

Figyelt kérdés

A barátommal 6 hónap együttjárás után úgy döntöttünk, lefekszünk egymással. Az én menstruációm még most is folyton késik, és rendszertelen, de mióta lefeküdtünk, nagyon zavar, mert félek:S Óvszert használtunk minden esetben, és nem csúszott le, meg ki sem szakadt, de nagyon félek, mert most már egy hete késik (az utóbbi 3 hónapban elkezdett normálisan, rendszeresen megjönni, reméltem, hogy talán beáll). Mit tegyek? Borzalmasan aggódom. Gondoltam rá, hogy hamarosan veszek egy terhességi tesztet, de azt meg se merném nézni. Iszonyúan félek, ez most már mindig így lesz, amíg óvszerrel védekezünk?

Azt sem szoktam hagyni, hogy csak hozzáérintse a hüvelyemhez a péniszét, szóval igyekszem kerülni minden felelőtlenséget...

16/L

2010. okt. 9. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na ne viccelj már utolsó, hogy a 3.hónap után kellene hányni.Én 6-8 hetesen hánytam mint a kisangyal.
2010. okt. 9. 18:03
 12/12 anonim ***** válasza:
a 6-8 hét még mindig messze van a 4től, ugye? a lényeg, h a stressztől volt reggelente rosszul... és itt most egy olyan embert kell +nyugtatni, aki tuti nem terhes... és anyu csak a 3 hónap után hányt :p
2010. okt. 9. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!