Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a spirálról?
A tabletta nem játszik, mivel a családban volt több myoma, vérrög, trombózis, agyvérzés. Nem is szeretném ezzelagam mérgezni, ráadásul PCOSem van.
Az óvszer megint nem jó nekem, mivel fájdalmas úgy az együttlét, pedig nem vagyok latex allergiás.
A választás így nekem a spirálra esett, viszont nincs semmi tapasztalatom vele. Szülni nem szeretnék. Így nincs sok esély, hogy orvos felhelyezi nekem? Magán rendelés által szeretném ezt megérdeklődni, hátha. A rákszűrésem is negatív, nemrég lett levéve.
Ősszel leszek 24 éves.
Fuj nehogy benyomasd magadba azt a f***st !
Egyertelmu: a palid oldja meg akar tablettaval. Van sperma olo ilyen folyadek asszem a szex elott kell odatenni (nezz utana en nem probaltam.)
Eszedbe ne jusson a testedbe feltometni azt a sz#rt jesszus.
Es ha 8 ev mulva pl egy masik f@$zival megis tervezel 1 gyereket ?
Eszedbe ne jusson, ha nem akarsz nagyobb problémát magadnak.
Van egy rossz hírem: még koránt sem biztos, hogy ha akarnál is (bár azt írod, hogy nem) egyáltalán valaha ki tudsz hordani egy terhességet, vagy egyáltalán megtudsz foganni. Hiába vannak gyógyszerek, meg különböző rásegítések. Ha erre rámész még spirállal, akkor még a maradék 1% esélyt is elfogod veszíteni, mert hogy összenövéseket okozhat.
Uram isten. Onkent es dalolva nyomatjak magukba ezeket a brutalis dolgokat..
Aztan HA megis szulni akar.
A kérdező leírta, hogy nem akar szülni, szóval a legkevésbé sem lényeges, hogy mennyi esélye lenne teherbe esni spirállal meg anélkül is.
Van amúgy olyan spirál, ami kifejezetten nem szült nőknek lett kitalálva, szóval lehetőség van rá, de a magánrendelésen az orvos úgyis elmond mindent. Bár nekem volt ismerősöm, aki nem spirálja volt és miután felrakták minden baja lett tőle, ami előtte nem. Végül kivettette és megszűntek a problémák. Persze ez egy példa, nem jelenti h neked is gondot okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!