Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy fiú azt mondja, hogy jönni fog?
Igen, olyankor még ki lehet venni...de ez azért rizikós dolog.
Bevallom, én is csináltam már régen, ifjabb koromban, hát volt hogy utána imádkoztunk, mert amikor kivettem, már jött is a puncira, reméltük,hogy bele nem ment.
Mellesleg az előváladéktól is lehet terhes a nő.
Ki lehet venni, de már előtte is kaptál az előváladékból életképes spermiumsejteket (az előváladék az esetek 80%-ban tartalmaz életképes spermiumsejteket). S vagy elég fürge lesz belőle valamelyik, vagy nem...
A statisztikák szerint akik egy évig megszakításosoznak rendszeresen ott a ~30%-nál elég fürge szokott lenni valamelyik.
A bibi, hogy nem tudod melyik csoport leszel, akik évekig megússzák, vagy akiknek befigyelhet bármikor a baba. A ti döntésetek megéri-e kockáztatni.
Aki eléggé ismeri magát annál akár 10 mp is lehet.
15. Sokan sikeresen megszakitásoznak évekig, csak amikor esetleg babát szeretnének derül ki, hogy nyugodtan mindig beleélvezhettek volna mert az egyik fél alkalmatlan a szaporodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!